Моуриньо смъкна летвата, Юнайтед се цели в Топ 6

OFFNews 04 декември 2018 в 15:03 1757 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че е преосмислил целите, които той постави преди началото на настоящия сезон в английската Висша лига.

Специалния вярва, че "червените дяволи" трябва да бъдат в близост до първите 4 отбора в първенството на Острова. 

"Мога да се съглася, че седмото място от гледна точка на Манчестър Юнайтед е неприемливо предвид, макар и да взема предвид инвестициите на Евертън, които бяха феноменални. Очевидно в техния отбор настъпи сериозно подобрение спрямо миналия сезон, но не мисля, че "карамелите" ще завършат сезона пред нас в класирането.

Искахме да бъдем в Топ 4 до края на декември. Целта ни се промени, но ще опитаме по най-добрия начин да намалим изоставането си и в същото време да бъдем много близо до тези позиции.

Смятам, че ситуацията засега е далеч от чудото, просто не трябва да ни преследва такъв малшанс с проблемите, които ни се случват. Имаме нужда някои футболисти да се представят по-добре, отколкото го правят в момента, да се представяме по-добре като колектив, но все още нямаме нужда от чудо.

Има шест отбора, които би трябвало да вземат първите 6 позиции. Сезон след сезон два от тези отбори завършват извън Топ 4. Миналия сезон това бяха Арсенал и Челси, през тази година пак два от тези 6 тима ще бъдат извън челната четворка.

Кой е най-добрият измежду шестте? Кой е отборът с повече потенциал, кой е този с по-малкия? Кой е този, който не се представя толкова добре? Това ще са въпросите и отговорите около челната шестица. В крайна сметка на финала тя ще се състои от 6-те отбора, за които всички знаят, че имат отговорност да завършат там", каза Моуриньо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови