На "Герена" опряха до вратар без официален мач за Левски

OFFNews 12 ноември 2018 в 13:07 2229 0

Вратарската криза в Левски може да бъде решена още по време на паузата за националните отбори. Спортно-техническото ръководство обмисля да даде шанс на някого от младите си вратари до края на първенството.

Причината е, че словакът Мартин Полачек и бившият капитан Божидар Митрев правят много слаб сезон и се надпреварват да грешат в почти всеки мач.

В момента на "Герена" разполагат с Николай Кръстев, Петър Иванов и Димитър Шейтанов. Само последният няма официален мач за Левски. Възможно е обаче това да се промени твърде скоро, пише "Тема Спорт".

Шейтанов е считан за голям талант и на няколко пъти бе спряган за раздяла с клуба. През лятото той дори се сбогува с Левски и изкара и пробен период в популярния английски тим Лийдс Юнайтед. Преди това интерес към него имаше от австрийския ФК Залцбург. Трансфер не се осъществи и той се завърна на "Герена".

Как ще бъде решавана вратарската криза ще стане ясно от избора на треньора Славиша Стоянович за предстоящата контрола с Монтана по време на паузата за национални отбори. Очаква се, че избраният за този спаринг, ще получи шанс за изява и в шампионатния сблъсък срещу Ботев (Враца). Мачът с Монтана е в събота, 17 ноември, от 11,30 часа на "Герена".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови