Националите на Босна предпочетоха райския фитнес пред студа навън

OFFNews 22 март 2018 в 17:11 4751 0

Снимка Спортал

Националите на Босна и Херцеговина се отказаха от днешната си тренировка на "Лудогорец Арена" преди утрешната контрола с България. Причината е заснеженият терен. Селекционерът Роберт Просинечки реши да не рискува някой от играчите му да пострада преди двубоя.

Над Разград не спира да вали, но се очаква теренът да бъде изчистен за мача, който в 19:00 часа. Отоплението на тревната настилка отдавна е пуснато.

Босненците все пак прекараха известно време във фитнеса на спортния център, а медиите от страната, които са пристигнали у нас, нерекоха базата на Лудогорец "Футболен рай".

По-рано днес пък стана ясно, че голямата звезда на отбора Един Джеко вероятно ще получи съвсем малко игрово време заради молба от клубния му отбор Рома.

Според информации в босненската преса ръководството на "вълците" помолило Просинечки да съхрани Джеко заради очаквания тежък терен и с оглед да бъде съхранен играчът за предстоящите тежки мачове на римляните в Серия А и четвъртфиналите в Шампионска лига срещу Барселона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови