Неймар псува, Тухел не може да повярва, че ПСЖ загуби от Юнайтед

OFFNews 07 март 2019 в 09:55 2491 0

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар изригна срещу съдиите, които ръководеха снощната среща-реванш от 1/8 финалите на Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед.

"Червените дяволи" победиха с 3:1 французите и успяха да се класират в следващата фаза на турнира. Третото попадение за Юнайтед падна в добавеното време на мача след дузпа и помощ от ВАР.

Неймар не игра и в този двубой, тъй като лекува контузия, но тотално пощуря извън терена и се нахвърли върху съдиите.

"Това е срам и позор! Четирима човека гледат повторение и взимат решения, а не разбират от футбол! Няма никаква дузпа. Къде да си сложи ръката това момче, като е с гръб към топката? М**ната ви, нач***йте си го", беснее неймар.

Треньорът на ПСЖ Томас Тухел пък нямаше логично обяснение за загубата. Според него този резултат е необясним с оглед на показаното от двата тима и той в нито един момент от мача не е вярвал, че гостите ще си тръгнат като крайни победители.

"Лесно е да обясня какво се случи: направихме два подаръка през първото полувреме. Напълно контролирахме мача през първите 30 минути. Показахме класа, психика и добра реакция след първия подарък. Съзадохме доста положения, а в същото време Манчестър без нито един шанс, без нищо ни вкара втори гол.

Тогава всички си казахме: "Вкараха ни два гола без да атакуват". Контролирахме мача и това бе необясним резултат. Вторият гол тотално преобърна хода на двубоя. През второто полувреме Юнайтед нямаше нито едно голово положение и аз чувствах, че те няма как да ни победят. Те го направиха, така че ги поздравявам, но… не знам дали сезонът е провален, не знам. Наистина ли очаквате да получите по-добър отговор само минути след края на мача? В този момент мога само да защитя моите футболисти, това е.

Да, аз съм за ВАР. Но според мен този удар не отиваше във вратата и при това положение няма основания да се отсъди дузпа. Смятам, че има нужда правилото за игра с ръка да бъде изяснено по-точно. Сега съдията може да тълкува положението по своя преценка, защото правилото не е написано достатъчно ясно”, смята германецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови