Неймар се отдалечава от Барселона, футболистите на каталунците недоволстват

OFFNews 23 август 2019 в 13:09 2062 0

Играчите на Барселона не са доволни от президента на каталунците Хосеп Мария Бартомеу. Причината за роптаенето е буксуващите преговори за нападателя на Пари Сен Жермен Неймар.

Футболистите са били уверени, че бразилецът ще бъде привлечен, но сега това изглежда няма да се случи и те обвиняват боса, че не е положил достатъчно услилия това да се случи.

Според френски и испански медии Барса и ПСЖ са далеч от споразумение и сега отново се смята, че Реал Мадрид е фаворит за подписа на Неймар.

Твърди се, че суперзвездата Лионел Меси е сред най-разочарованите от ръководството, тъй като е бил на мнение, че с идването на нападателя каталунците определено ще направят сериозна крачка напред и той би бил ключов играч през сезона.

Вероятно е тази ситуация да повлияе и върху бъдещето на аржентинската легенда, който има договор с Барселона до юни 2020 година, но все още не е ясно дали ще го преподпише.

По-рано днес каталунското радио "RAC1" съобщи, че от "Парк де Пренс" ясно са уведомили ръководството на "лос кулес", че времето за преговори изтича.

Според "El Larguero" и Реал, и Барса са склонни да дадат 170 милиона евро за Неймар, но желанието на парижани е да осъществят операцията на няколко плащания. Именно това не се харесва на ПСЖ. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови