Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Ненужен в Левски иска втори шанс в отбора

OFFNews 25 януари 2019 в 08:30 1670 0

Въпреки, че се превърна в ненужен и да не пътува с Левски за зимната подготовка в Кипър, вратарят Мартин Полачек още таи надежди да продължи с клуба. Неговият договор така и не е разтрогнат, а нито един клуб не го иска в редиците си.

Словашкият вратар се представи много слабо в мачовете, в които получи доверие от наставниците на "сините", и допусна редица лесни попадения. Пред медиите в родината си обаче той се позова на статистика си и именно според нея смята, че заслужава нов шанс през пролетта.

"Не се справихме в Лига Европа и отпаднахме рано, но във вътрешния шампионат записахме някои добри игри. Спечелихме точки, където можахме, а също така спечелихме големия мач с ЦСКА."

"Допуснах само 12 гола, като шест пъти опазих чиста мрежа. Мисля, че това е добра статистика за вратар. Вярвам в шанса си и че ще продължа по същия начин и напролет", каза Полачек пред словашки медии.

Освен него, ужасяващи изяви на вратата през есента имаше и доскорошният капитан на Левски Божидар Митрев, който също не попада в плановете на ръководството за пролетния дял, но и който също се запъва и не желае да разтрогне договора си. Заради неубедителната игра и на двамата между гредите, на "Герена" опряха до услугите на Николай Михайлов и се очаква да е титуляр през пролетта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews