Нестор Ел Маестро: Има теоретична възможност да направим чудо

OFFNews 13 януари 2019 в 13:26 1621 0

ЦСКА все още има шанс за шампионската титла. Това обяви треньорът на "армейците" Нестор Ел Маестро. В момента Лудогорец е лидер в класирането с шест точки пред ЦСКА.

"Имаме още два мача с Лудогорец, така че теоретически е възможно. Вярваме, че можем да направим чудо, но ще е много трудно. Работата ни е да ставаме по-добри, така че надявам нашите играчи да се представят по-добре в някои отношения. Например физически, защото започнахме много добре сезона, но после сякаш загубихме инерция.

Ще се опитаме сега да не се получи така и да бъдем на ниво през целия полусезон. Тактически също има над какво да работим, но това е ежедневен процес. Предстои да играем срещу Лудогорец още два пъти, има теоретична възможност, може пък да направим чудо.

Не е моя работа кой ще бъде продаден. Не мога да дам конкретна информация. Знаете към кои играчи има най-голям интерес.

Изненадан съм приятно от начина, по който Кирил Десподов тренира и се надявам това да не се промени, ако той остане при нас след края на януари.

Валентин Антов ще получава повече шансове през втория полусезон, а от играчите, които сега са с нас – няма да пращаме повече под наем", каза Ел Маестро.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!