Няма контузeни в Лудогорец преди мача с Еспаньол

OFFNews 06 ноември 2019 в 10:53 1541 0

Tреньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели при отпътуването на разградчани за двубоя с Еспаньол, че няма проблем с контузени футболисти.

Срещата от четвъртия кръг в Група Н на Лига Европа е от 22:00 часа на стадион "Корнея ел Прат" в Барселона. Преди него "орлите" са на второ място с 6 точки, като отстъпват с една на каталунците.

"Това, което искам за мача утре, е да успеем да променим резултата от първия мач. Вероятно ще има промени в състава на Еспаньол.

Те все пак имат мач с Атлетико Мадрид, който им предстои през уикенда. Всички са на линия, нямаме проблеми с контузени футболисти", коментира Генчев на летището във Варна.

В последния шампионатен двубой на "орлите" се видя, че Клаудиу Кешеру и Яцек Горалски са готови са игра. Под въпрос за срещата с каталунския тим беше румънският бранител Драгош Григоре.

Стражът Ренан е възстановен от операцията си, но е малко вероятно да бъде предпочетен пред Пламен Илиев под рамката на вратата.

Изявите на крилото на Лудогорец Джоди Лукоки срещу Еспаньол пък ще бъдат наблюдавани под лупа от скаути на няколко европейски клуба, твърди "Тема Спорт".

Със силните си изяви за разградчани футболистът е успял да привлече интереса на няколко клуба от Белгия и Германия. Сред тях е Андерлехт, който към момента не се справя много добре в местното първенство и заема 11-а позиция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови