Ники Михайлов: За разлика от нашите фенове, тези на АЕК са като детска играчка

OFFNews 24 юли 2019 в 12:39 1561 0

Вратарят на Левски Николай Михайлов говори пред медиите преди заминаването на отбора за Кипър. В четвъртък "сините" се изправят срещу АЕК Ларнака в мач от втория предварителен кръг на Лига Европа.

"Напълно здрав съм. Тренирам от два дни наравно с отбора. Вече всичко върви по план. Настроението е добро в тима. Довечера ще гледаме състава на АЕК.

Имат много испанци и практикуват техничен футбол. Не са започнали първенството и не са в оптимална форма. Наистина е доста топло и влажно в Ларнака.

Няма как да се притесним от атмосферата на стадиона. Много далеч са от нашите фенове. За разлика от нашите фенове, техните са като детска играчка.

Ще ми трябват още няколко дни, за да вляза във форма. Подкрепят Миятович, пази стабилно. Важното е Левски да върви. Треньорът решава, но битката ни тепърва започва", каза Михайлов.

Иначе днес "сините" отново бяха с полет "1914", а навсякъде по самолета имаше щампирано "Л"-то, което символизира клуба.

Освен това, тимът замина за Кипър с нов доктор. Неговото име е Пламен Гочев. Той замени Димитър Стойчев, който се задържа изключително кратко на "Герена".

Както е известно, "сините" останаха без човек на този пост, след като договорът на д-р Мариян Добрев изтече на 30 юни. Той подписа контракт с втородивизионния Хебър, а на негово място дойде именно Стойчев.

Той обаче остана при 26-кратните шампиони на България едва няколко седмици, а от днес вече Пламен Гочев ще се грижи за здравето на столичани. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови