Ники Михайлов е новият капитан на Левски

OFFNews 09 август 2020 в 13:37 4203 1

Наставникът на Левски Георги Тодоров обяви официално пред медиите, че вратарят Николай Михайлов ще бъде новият капитан на "сините".

По думите му именно Михайлов е големият авторитет в съблекалнята на отбора и решението да му бъде поверена лентата е било изключително лесно. Все още не е обявен играчът, който ще влезе в ролята на втори капитан.

"Николай Михайлов е безспорният капитан на Левски и той ще носи лентата. Все още не сме обсъждали кой ще бъде втори капитан, защото тази седмица бе много бурна, но и това ще стане ясно в скоро време", заяви треньорът на "сините" Георги Тодоров.

През миналия сезон синът на бившия вратар и президент на БФС Борислав Михайлов не попадаше в сметките на треньора Петър Хубчев. Той беше качил доста килограми. Пак по думите на Тодоров Николай Михайлов вече бил свалил 22 кг, но все още имало какво да се желае.

Утре от 20 часа Левски посреща Берое и се очаква да изведе отбора за първи път с капитанската лента.

"Искам да изиграем един добър мач. Видях промяна в положителен план. Дано утре това да се пренесе на мача. Дано ние да се оправим и всичко да е нормално в клуба. Настроението в тима е по-добре от в края на първенството. В понеделник, играчите получиха част от заплатите си - и това е от значение", каза още Тодоров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови