Николай Бодуров: Ще бъде голямо джаскане с Норвегия

OFFNews 15 октомври 2018 в 11:56 2096 0

Снимка Снимка Facebook: Български национален отбор по футбол/ Bulgaria national football team

Защитникът българския национален отбор Николай Бодуров, е изключително мотивиран преди двубоя за Лигата на нациите срещу Норвегия, заявявайки, че "лъвовете" няма да бъдат спокойни, докато не победят съперника си.

"За нас този мач е като финал. Норвегия е много здрав физически отбор и затова трябва да им отговорим подобаващо. Този мач ще бъде джаскане. Всяка една победа ни носи самочувствие.

Изненадам съм, че Словения загуби от Норвегия, тъй ако смятам, че словенците са добър отбор. Имахме един ден за подготовка. Надявам се да постигнам 4 от 4. Няма да сме спокойни докато не победим Норвегия.

Трябва да им отговорим на битката. Те са много здрави физически. Ще е голямо джаскане и трябва да отговорим подобаващо, ако искаме да се поздравим с успеха, както го направихме в София.

Не отиваме за хикс и да бавим играта, а за победа. Ще видим какво ще покажем. Мачът ще е тежък, тъй като те ще искат победата още по-силно.

Норвегия играе директен футбол с дълги топки. Не знам Словения защо губи всички мачове. Спорно е кой е по-добър от Норвегия и Словения, след нас, естествено", каза Бодуров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови