Николай Бодуров се завърна в Пирин

OFFNews
27 май 2020 в 13:07 | 1692 |0

Бившият капитан на ЦСКА Николай Бодуров подписа с родния си клуб Пирин (Благоевград). Договорът беше сключен днес, а защитникът до последно беше изкушаван с предложение и от Арда Кърджали.

Фланелката с номер 5 му бе връчена от мениджъра Уорън Фийни, който го призова да бъде един от лидерите в съблекалнята. Очаква се към Пирин да се присъедини и друг бивш национал - Станислав Манолев.

Той също премина през ЦСКА, а за последно беше част от Лудогорец. С "орлетата" вече се разбраха Преслав Йорданов, Стилиян Николов и Спас Георгиев, а се очаква и Борис Галчев.

"Оттук само нагоре. Като гледам организацията в клуба съм сигурен, че ни чакат само успехи. Излязъл съм от Пирин и тук ми е сърцето.

Целта ни е да се върнем в елита, да вземем купата на България и да радваме феновете. Надявам се да сме едно цяло с тях", бяха първите думи на Бодуров.

Той за последно игра в иранския Естеглал, където записа три мача в азиатските клубни турнири. След това обаче избухна пандемията от коронавирус и целият футболен живот беше буквално замразен.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !