Николай Митов: Искам да видя коренно различен Левски

OFFNews 17 март 2017 в 15:50 1825 0

Треньорът на Левски Николай Митов изисква от играчите си да докажат с изявите си, че искат и заслужават мястото си в отбора и след лятото. Той сподели, че няма да съди за никого по предишните му изяви, а само по качествата, които показва в момента.

"До май месец всеки един от тях трябва да покаже, че трябва да е в Левски и да поддържа ниво. А нивото на Левски е много голямо. Вече с всяка изминала седмица и с всеки мач, спортно-технически ми се изяснява кой има ниво за Левски и кой ще остане в отбора", каза Митов.

Относно предстоящия мач на Левски с Ботев Пловдив в двубой от 25-ия кръг на Първа професионална лига тази неделя от 17:30 часа, специалистът пожела да види промяна в отбора.

"Искам да видя коренно различен отбор от това, което видях с Берое. Има старание в тренировките и сега искам да го видя на терена. С изключение на трайно контузените, всички са тук. Юношеските национали също ги няма - Станислав Иванов, Юруков и Найденов", добави той.

"Абсолютно всеки мач е решаващ, всеки двубой трябва да сме на върха на възможностите си, особено след този в Стара Загора, за който дори не ми се мисли. Всичко е важно - и за точков актив, и за увереност", завърши треньорът на Левски.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови