Норвежки бранител на проби в Левски (видео)

OFFNews 15 януари 2019 в 15:06 1671 0

Защитникът Магнар Йодегаард от днес се присъедини към лагера на Левски в Агия Напа, съобщиха от клуба. Норвежкият бранител ще премине пробен период, като вече стартира тренировки с тима.

25-годишният футболист е свободен агент, след като неговият договор с Тромсьо изтече на 1-и януари. През кариерата си той има 163 мача и 3 гола елитното норвежко първенство, както и 60 двубоя и две попадения за различните младежки и юношески формации на националния отбор.

Tой е играл за отборите Сарпсборг (71 мача, 1 гол), Молде (8/0), Лилестрьом (22/0) и Тромсьо (113/2), а Transfermarkt го оценява на 200 хиляди евро.

От известно време се говори, че треньорът на Левски Славиша Стоянович иска нов защитник. Нароченият за гонене Аймен Белаид не замина с Левски за лагера в Кипър, а исландският национал Холмар Ейолфсон е аут до края на сезона.

На проби при 26-кратния шампион на България вчера пристигна и офанзивният футболист Микаел Жордан Н'Кололо. Очаква се той и Йодeгаард да играят в първата контрола в Кипър срещу руския УФА, която ще се състои на 19 януари, събота.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!