Нова порция страхотни мачове през тази седмица

OFFNews 15 април 2019 в 16:01 1638 0

Любимият ни турнир Шампионска лига се завръща в ефира с пълна сила. Манчестър Юнайтед ще се опита да постигне ново чудо утре в реванша от 1/4-финалите на надпреварата при гостуването си на Барселона. Първият мач на "Олд Трафорд" завърши с победа 1:0 за испанците. Срещата започва в 22:00 часа и можете да я гледате на живо по MAX Sport 3. В друга среща същата вечер Ювентус приема Аякс след 1:1 в Амстердам. Торинци са определяни за фаворит, но холандците демонстрираха, че умеят да играят силно далеч от дома.

В сряда Манчестър Сити пък ще се опита за първи път в своята история да елиминира английски отбор от Шампионска лига. "Гражданите" имат пасив от 0:1 срещу Тотнъм и реваншът на "Етихад" ще е безкрайно напрегнат. Ливърпул пък взе комфортна преднина от Порто на "Анфийлд" – 2:0, и е спокоен преди ответната среща.

В родния ни футбол пред ЦСКА ще има тежко гостуване в Коматево на Ботев Пловдив в полуфинална среща за Купата на България. Няколко дни след това "червените" продължават преследването на лидера в Първа лига Лудогорец. "Армейците" ще търсят задължителни 3 точки срещу Левски, ако искат да останат в играта за титлата.  

В испанската Ла Лига почти всичко изглежда ясно. Тази вечер Реал Мадрид гостува на Леганес, а в неделя приема Атлетик Билбао. Мачовете от Примера дивисион можете да гледате в каналите на MAX Sport. Лидерът Барселона пък е домакин на Реал Сосиедад и едва ли ще сбърка по пътя към втора поредна титла.

В английската Висша лига Сити и Тотнъм отново ще се изправят помежду си на "Етихад", като "гражданите" водят здрава битка с Ливърпул за титлата, докато "шпорите" се борят с Манчестър Юнайтед, Челси и Арсенал за Топ 4.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови