Нова порция страхотни мачове през тази седмица

OFFNews 30 април 2019 в 15:42 1769 0

Тази седмица ни очакват първите 1/2-финални мачове в любимата Шампионска лига. Довечера играят изненадите в тазгодишното издание на турнира Тотнъм и Аякс. Срещата е от 22:00 часа българско време и можете да я гледате на живо по MAX Sport 3. "Шпорите" имат неприятности, тъй като тарнът Хари Кейн е контузен, другата звезда на отбора Хюн Мин Сон е наказан.

Утре пък е срещата между Барселона и Ливърпул. Добрата новина е, че наставниците Ернесто Валверде и Юрген Клоп могат да разчитат на всичките си звезди.

Войната за Топ 4 в италианската Серия А продължава с пълна сила. За момента там се намира Аталанта, който гостува на един от преките конкуренти Лацио. Двубоят е в неделя от 16:00 часа българско време и ще бъде излъчвано пряко по MAX Sport 3.

В английската Висша лига Манчестър Юнайтед още не се е отказал от борбата за заветната цел и има наглед лесна задача – гостуване на отдавна изпадналия отбор на Хъдърсфийлд. Тотнъм пък вече докосва бронзовите медали и се нуждае от победа срещу Борнемут, за да си осигури място в зона Шампионска лига. В борбата за титлата пък Ливърпул гостува на Нюкасъл, докато Манчестър Сити приема коварните "лисици" от Лестър.

В испанската Ла Лига шампионът за този сезон Барселона гостува на Селта Виго. Реал Мадрид пък приема Виляреал в опит да спечели първи от последните два мача, докато за Атлетико Мадрид на дневен ред е сблъсък с Еспаньол. Срещите можете да гледате на живо по MAX Sport 4.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови