Нова порция здрави дербита през тази седмица

OFFNews 02 април 2019 в 14:04 1312 0

Футболната седмица ще ни предложи две ударни дербита между Лудогорец и ЦСКА, които ще се състоят в Разград. "Зелените" приемат "армейците" в сряда в 1/4-финален сблъсък за Купата на България. Три дни по-късно е време и за двубой от Първа лига. Преди него разградчани са лидери с 3 точки аванс пред "червените".

През седмицата има междинни кръгове в Италия, Англия и Испания, но все пак големите мачове са насрочени за събота и неделя.

В испанската Ла Лига Атлетико Мадрид има малък шанс да се върне в борбата за титлата. "Дюшекчиите" гостуват на Барселона и единствено победа на "Камп Ноу" ще ги остави в играта. Срещата е в събота от 21:45 часа българско време и можете да я гледате на живо по MAX SPORT 4. Преди това каталунците ще имат тежко гостуване тази вечер на Виляреал.

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан пък е изправен пред първото по-сериозно изпитание след завръщането си на "Сантиаго Бернабеу". Утре от 22:30 часа "белия балет" гостува на Валенсия, който се бори със зъби и нокти за позиция в Топ 4 в края на сезона. В събота столичани домакинстват на Ейбар от 17:15 часа.

В английската Висша лига ще се изиграят няколко отложени мача. Вниманието е насочено основно към Манчестър Сити и Ливърпул, които се борят с всичка сила за титлата. За "гражданите" предстои домакинство на Кардиф, докато за мърсисайдци гостуване на Саутхямптън. Днес пък Юнайтед гостува на намиращия се в много добра форма напоследък Уулвърхемптън.

В италианската Серия А е време за епичното дерби между Ювентус и Милан. Торинци няма да могат да разчитат на контузената си звезда Кристиано Роналдо. От своя страна "росонерите" имат само загуби на "Алианц Стейдиъм" – 10 от 10 (плюс двете за Купата). Мачът е много по-важен за възпитаниците на Дженаро Гатузо, тъй като се борят с Интер, Лацио, Аталанта, Рома и Сампдория за място в четворката. Можете да гледате дербито на живо по MAX SPORT 3 в събота от 19:00 часа българско време.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови