Новият треньор на Левски: Феновете трябва да имат търпение (видео)

OFFNews 22 януари 2019 в 16:44 1872 0

Новият наставник на Левски Георги Дерменджиев сподели пред клубната телевизия на "сините", че ще намали до минимум сътресенията в отбора от неочакваната треньорска смяна.

"Първата тренировка премина добре. Знаете, че всичко се разви в движение, но аз мисля, че момчетата са на едно добро ниво. Запланувани са разговори с всеки един футболист поотделно.

Така го правим, за да може да няма сътресения. Със Стоянович проведохме цивилизован разговор. Това са неща, които е нормално да се случват. Все пак сме в 21 век. Благодаря на предишния треньорски щаб, че получих отговор на всичко, което попитах.

"Моят стил се изгражда на базата на контрола на топката. Това е моята философия. За половин сезон се сменят трима треньори, което не е добре за футболистите. Публиката на Левски е много темпераментна.

С право очакват много успехи. Подхождам с респект към тях. Те обаче трябва да знаят, че когато се започва един нов проект, е необходимо време. Знаете, че това не се прави с магическа пръчка", каза Дерменджиев.

Специалистът призова за търпение феновете на Левски, тъй като от днес клубът стартира нов футболен проект, за който е необходимо време.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови