Новият треньор на Левски Петър Хубчев: По-малко хахо-хихи

OFFNews 30 май 2019 в 13:06 2313 0

Днес ръководството на Левски свика пресконференция, на която представи Петър Хубчев като новия старши треньор на клуба. Бившият наставник на националния отбор говори за раздялата с "лъвовете" и за всичко предстоящо с Левски.

“Бих си позволил да споделя няколко неща по друга тема. Става въпрос за работата, която имахме преди това. Официалното изявление от футболния съюз беше, че съм раздвоен. Това не е истина. Бях твърдо убеден, че както се развиваха събитията, няма как да работя повече там. Хората го знаят. Не е било на Великден, а много преди това. За мен нещата приключват. Ще ви помоля повече да не говорим за това, тъй като нищо добро няма да излезе. Желая успех на Балъков и два пъти повече на момчетата, с които работихме две години. Не искам да отварям тази рана. Те знаят моето мнение. Ако някои от хората във футболния съюз иска да коментира темата, нека да го стори”, каза Хубчев, а след това продължи да говори за новия си отбор.

“Знаем или поне аз знам много ясно къде сме дошли. Знам какво се очаква от мен и екипа ми. Наясно съм с напрежението. Не е нужно всеки ден или час някой да ме пита нещо. Знам какво трябва да направим. Ще действаме според нашите виждания. Ръководството е запознато с тях и ги е приело. Искам да кажа, че няма да изневерим на принципите си. Няма да се кланяме на този или онзи, за да угодим на трети или пети. Най-важното е да убедим футболистите в нашите методи. Ако успеем, ще е успех за нас”, заяви Петър Хубчев, отказвайки да назове имената на футболистите, с които Левски води преговори.

"Селекцията е отворен процес. На мен ми беше казано, че визията на клуба е 5-6 много класни чужденци. Или футболисти с по-голям опит, по-различно мислене като професионалисти. Поведение в личния живот, храна отношение...Ако намерим такива хора, нашата задача е да вкараме колкото се може повече юноши. Адски съм благодарен на Георги Тодоров, който използва точно такива момчета. Те показаха, че имат място в този отбор. Стратегията е такава. Дай, Боже да намерим истинските момчета. По-малко хахо-хихи на тренировка и в личния живот, да не говорим за официалните мачове", добави Хубчев.

На брифинга присъстваше и изпълнителният директор Павел Колев, който заяви, че клуба има принципна уговорка с Николай Михайлов да остане за още две години, но това не е крайно решение. Той изрази оптимизъм за следващия сезон и добави, че към момента има конкретен интерес към играчи на Левски, но не и оферта с финансови параметри.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови