Новото острие на Левски получи голямо признание в Холандия

OFFNews 05 септември 2019 в 09:52 1302 0

Нападателят на Левски Найджъл Робърта ще получи неочаквана чест от вече бившия си клуб - Камбуур. Той ще получи официално изпращане от холандците, пише "Тема спорт".

21-годишният Робърта ще има възможността да се сбогува с бившите си съотборници и феновете на специално насрочена дата преди някой от домакинските двубои на тима.

Това бе обявено на официалния сайт на Камбуур. На 13 септември, петък, по този начин ще бъде почетен вратарят Ксавие Моа. Това ще се случи преди двубоя с Хелмонд Спорт.

"Търсим удобна дата, за да кажем "довиждане" и на Найджъл Робърта, който също напусна", написаха от клуба. В момента Роберта е с националния отбор на Кюрасао.

Първоначално той попадна в разширен списък от 35 футболисти, но премина и през тази пресявка и ще е на линия за мачовете на родината на своя баща срещу Хаити на 8 и 11 септември от турнира Лига на нациите, зона КОНКАКАф.

Роберта бе привлечен малко след старта на сезона. 21-годишният футболист е водещият реализатор на Левски в първенството. Той е взел участие в 5 шампионатни мача, в които вкара 4 гола и направи 1 асистенция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови