Официално: Пенев и Илиев ще свалят Боби, Ел Голеадор призова Кралев да стои настрана

OFFNews 11 януари 2018 в 13:59 7476 1

Снимка sportal.bg

Тандемът Любослав Пенев - Николай Илиев ще атакува президентския пост в БФС на предстоящия на 16 февруари конгрес, стана официално известно днес.

Присъствието на бившия защитник в екипа на Ел Голеадор е голямата изненада. В екипа на Пенев влизат още юристът Радостин Василев, финансистът Любомир Дацов и Атанас Стоилов.

“Вече не сме на дъното. Вече сме на дъното на дъното. Когато бях национален селекционер, казах, че ще се работи. Ние работихме, но управляващите хвърлиха целия този труд в боклука. Футболиният съюз в момента е една пирамида обърната надолу. Аз ще я обърна обратно.

Готвим проект, съставен от три части - краткосрочен - три години, средносрочен - 7 години и дългосрочен - 10 години. Подготвили сме 10-годишна страгегия.

След като се кандидатирах за президент, много хора започнаха да коментират. Къде са сега тези хора? Нещо не ги виждам. Нека сега да се покажат. Странно е, че примерно един отбор като ЦСКА все още не е обявил кой ще подкрепи. На феновете шапка им свалям.

Твърдо съм против президентите на футболните клубове да участват в Изпълкома на БФС.

Призововам министърът на спорта Красен Кралев да не взима страна, защото той представлява държавата. Ще искам от държавата един добър партньор и нов стадион", каза Пенев, който се обяви за ограничаване на броя на чужденците. Той добави, че не знае да е подкрепен от ЦСКА, каквито слухове витаеха.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9008

1

дедо Емо

11.01 2018 в 17:26

За жалост няма да го изберат защото е железен..А на корумпираните в съюза ще им стане тясно.Сега си правят каквото им е удобно начело с пияндето.