Олимпиакос и Динамо Загреб докосват групите на ШЛ

OFFNews 22 август 2019 в 00:38 1766 0

Олимпиакос и Динамо Загреб направиха мощни крачки към класиране в групите на Шампионската лига след убедителни победи в първите мачове от плейофите. Тимът от Пирея разгроми Краснодар с 4:0, докато хърватите се наложиха също у дома с 2:0 над норвежкия Розенборг.

В безспорно най-интересният мач от програмата Йънг Бойс и Цървена звезда завършиха 2:2 в Берн и оставиха всичко за реванша, макар сърбите да са с предимство след двата гола на чужд терен.

За Звезда много силен мач направи бившият вратар на Лудогорец Милан Борян. Той обаче допусна попадение още в 7-ата минута, когато Роджър Асале се измъкна и прати топката под плонжа на стража.

Сръбският шампион отвърна на удара сравнително бързо и в 18-ата минутаМилош Дегенек изравни с главаслед корнер. Гостите бяха по-активни в началото на второта част и в 46-ата минута Матео Гарсия прати топката в мрежата, възползвайки се от центриране на Maрко Гобелич.

Четвърт час преди края за швейцарците бе отсъдена дузпа, която влезлият като резерва малко по-рано Гийом Оаро превърна в гол, оформяйки крайния резултат - 2:2.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови