Освободен като ненужен в Левски пред трансфер в Италия

OFFNEWS 31 октомври 2019 в 10:05 1556 0

Още един от освободените от Левски през лятото играчи може да си уреди трансфер, а на “Герена” да не видят и стотинка от него. Според “Ас” Ривалдиньо може да се озове през зимата в Италия, откъдето към него имало сериозен интерес.

Синът на бразилската легенда Ривалдо си тръгна от “Герена” като свободен агент, след като от румънския Виторул обявиха, че не могат да платят парите, които “сините” искаха за него. В Румъния той се разигра и в момента е един от водещите нападатели в първенство.

Само преди няколко дни стана ясно, че Серджиу Буш, който се оказа ненужен в Левски, може да осъществи трансфер от Газ Метан в гранда ФКСБ срещу 500 000 евро.

Австрийският нападател на Левски Дени Алар е успял да впечатли треньора Петър Хучев в последните тренировки. 29-годишният футболист може и да получи повече игрово време тази вечер срещу Дунав (Русе), въпреки че ще започне като резерва.

Добрата новина за него е, че е започнал да си връща доверието на Хубчев. Австриецът не е започвал като титуляр от 17 август, когато Левски победи Витоша Бистрица с 4:0. След това той беше заместен от Найджъл Робърта. Алар пристигна като взет под наем от Рапид Виена.

Той се разписа при дебюта си за Левски при успеха с 2:0 над Ружомберок в Лига Европа. Австриецът има и попадение за Купата на България, но за първенството все още не се е разписвал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови