От Юнайтед към Бербатов и Фъргюсън: Радваме се да ви видим отново тук

OFFNews 05 декември 2019 в 10:21 1715 0

От Манчестър Юнайтед приветстваха срещата между българската футболна звезда Димитър Бербатов и бившия мениджър на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън. Двамата се засякоха на "Олд Трафорд" по повод срещата на тима с Тотнъм (2:1) от 15-ия кръг на английската Висша лига.

"Колко хубаво е да видим тези двамата отново в "Манчестър Юнайтед", написаха от Юнайтед в социалните мрежи и публикуваха специалната снимка.

Бившето острие на българския национален отбор по футбол беше в "Театъра на мечтите" в качеството си на анализатор в студиото на "Амазон прайм".

"Заслужена победа за Юнайтед, а "шпорите" все още се боят, когато идват тук", каза цитираният от "Дневник" Бербатов, който е бивш футболист и на двата отбора.

"Въпреки че на хартия Тотнъм са по-силният отбор, в началото се виждаше как подхождат с уважение към Юнайтед. Накрая страдаха заради това", добави българинът.

Снощи "червените дяволи" поведоха в резултата още в началото на срещата, благодарение на Маркъс Рашфорд (6'), но в края на първото полувреме Деле Али (39') възстанови равенството.

През втората част отново Рашфорд изведе домакините, след като бе точен от дузпа и помрачи завръщането на мениджъра Жозе Моуриньо на "Олд Трафорд" почти година след уволнението му. Трябва да се отбележи, че Специалния бе посрещнат с аплодисметни от публиката на домакините.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови