От Левски не са предложили нов договор на основен играч

OFFNews 27 ноември 2019 в 09:24 1316 0

Полузащитникът на Левски Мартин Райнов все още не е получил предложение за нов договор. Настоящият контракт на футболиста е до лятото и ако до 31 декември на "Герена" не удължат споразумението си с него, той ще може да преговаря с други клубове, в които да премине като свободен агент през лятото.

Бившият национал е твърд титуляр при Петър Хубчев. Той не е пропуснал нито един шампионатен двубой. Полузащитникът пристигна в Левски зимата от Берое. В клуба обаче все още изчакват с решението дали да го задържат за по-дълъг период, пише вестник "Тема Спорт".

Причината е, че на "Герена" искат да разберат колко играчи в центъра на терена ще могат да привлекат след отварянето на трансферния прозорец. "Сините" са хвърлили око на двама халфове от националния отбор - Симеон Славчев и Тодор Неделев.

Първият има контракт с Карабах, а вторият е собственост на Ботев Пловдив. В Азербайджан има индикации, че Славчев ще може да скъса договора си с клуба след края на годината. Така той ще стане свободен агент и Левски ще може да си го позволи.

В същото време столичани напират за Неделев още от лятото, при това в пакет с централния защитник Кристиан Димитров. До месец ще стане ясно дали подобна сделка има шанс да се осъществи. В полезрението на Левски е и исландският национален халф Гудмундур Тораринсон, който напуска шведския Ньоркопинг. Към него обаче интерес имат и холандски тимове.

Преди дни изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри, че сигурен за удължаване на изтичащия си през лятото договор може да бъде капитанът Живко Миланов. "Това е само формалност", каза тогава Колев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови