От пловдивския Бевърли Хилс: Пием по бира и бием Дунав

OFFNews 19 септември 2017 в 10:55 1863 0

Нетрадиционна подготовка правят в Сокол Марково за мача срещу Дунав за Купата на България днес. Всъщност, тя е доста традиционна за аматьорския футбол. Но от пловдивския Бевърли Хилс поне не се крият.

„За един месец изиграхме 13 мача и момчета са гроги. Събираме на по бира и излизаме. Да му мислят Дунав, ние сме доволни, че стигнахме дотук. За нас това си е голям успех.

Целта е да се представим добре в първенството и да вървим в първата петица на класирането. Виждате че и школата ни върви добре и отборът ни до 17 години участва в Елитната група, което си успех за нас.

Сокол има своите традиции в турнира за Купата и със сигурност ще се постараем да се насладим максимално на този мач", обяви пред „Меридиан Мач" Костадин Маджев, който е и изпълнителен, и спортен, и административен директор на Сокол и е част от клуба още от неговото създаване.

Тимът от Марково стигна до тази фаза след успех над Загорец с 1:0 във финалния етап от Зона Югоизток и се класира за 1/16 финал за трети път в своята история. През сезон 2000/01 Сокол отпадна от Черноморец след 2:2 и 1:3, а през 2002/03 водеше до 86-ата минута на Левски, но падна.

Мачовете днес

От 16:00 часа

Нефтохимик - Царско село
Несебър - ЦСКА-София
Севлиево - Берое
Сокол (Марково) - Дунав
Вихрен (Сандански) - Септември (София)

От 19:00 часа


Ботев (Гълъбово) - Левски

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови