ПФК Левски привлече вратар и френски защитник

OFFNews 07 август 2020 в 14:13 1925 0

ПФК Левски подписа договор за една година с вратаря Николай Кръстев. Юношата на клуба парафира днес своя контракт и започна подготовка със "сините".

Стражът дебютира за мъжкия отбор на Левски на 28 февруари 2017 година при гостуването на Дунав, завършило 2:2.

Във всички турнири той изигра общо 20 мача за клуба, като в 6 от тях успя да запази мрежата си суха.

"Чувствам се страхотно отново у дома и нямам търпение да започна тренировки с отбора. Сега нещата на "Герена" са по-различни от последния ми престой. Изгражда се тим, в който юношите на клуба ще получат голям шанс за изява.

Заедно с това около тях ще има и опитни български играчи, които да им помагат. Това е пътят и се надявам да зарадваме хората с добри резултати.

Надявам се през този сезон да видим един Левски, който излиза със сърце и душа на терена и да се бори зa победа във всеки двубой. В личен план се чувствам отлично, здрав съм и се радвам, че успях да натрупам игрови опит през месеците, прекарани във Витоша (Бистрица)", заяви Кръстев пред www.levski.bg.

24 часа по-рано ПФК Левски подписа договор за две години със защитника Тома Даске. Французинът парафира своя контракт, след като премина и през традиционните медицински тестове. Тома Даске е роден на 3 юни 1994 година в Аржентенюи (Франция). Юноша е на Троа, като е играл и за Льо Ман.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови