Паро раздвоен за плащането на емблемата на ЦСКА

OFFNews 09 октомври 2018 в 08:58 2271 0

Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов коментира сагата около емблемата на ЦСКА, както и представянето на отбора в двубоя със Септември (3:0).

"Едни хора са трупали дълговете, а други трябва да им ги плащат... Моралното е тези, които са направили задълженията, да си ги платят. Нямам категорично позиция дали трябва да се платят 8-те милиона, или не. Всеки може да настоява каквото иска. Не са малко тези пари. Да не говорим, че някои хора направиха така, че сумата да се надуе толкова много по изкуствен начин. Знаем добре за кого става въпрос. Хубаво е да си е твоя емблемата, но аз не знам друг случай да са давани толкова много пари за такова нещо в България", каза Никодимов пред "Тема Спорт".

"Що се отнася до мача на ЦСКА със Септември - и двата отбора не показаха нищо особено като игра. Няма какво толкова да се коментира. Само ще кажа, че е хубаво, че бяха направени промени в стартовия състав, с което на някои играчи им се показа, че не са незаменими", допълни Никодимов.

Той коментира и последното лятно попълнение Али Соу, който се отличи с асистенция за Тиаго срещу Септември: "Соу е пъргав нападател и се пласира добре. Може би има потенциала да бъде полезен и да се превърне във важна фигура, но все още не е играл достатъчно, за да даваме генерални оценки”, заяви Никодимов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови