Първа лига вече е с ново име

OFFNews 11 юли 2019 в 12:47 2339 0

Първа лига вече има нов генерален спонсор. Това е компанията за спортни залози Еfbet, която ще работи в сътрудничество с БФС и "Футбол Про Медия".

В резултат на това сътрудничество българското първенство вече ще носи името - еfbet Лига. Заедно с името ще бъде променено и логото на шампионата.

То ще бъде в цветовете на букмейкъра. Ще бъдат пуснати промоционални и интересни проекти за всички футболни запалянковци, а още с началото на първенството ще бъде разкрита и първата изненада за любителите на футбола.

"Новото първенство от тази година ще се казва efbet Лига. Работихме в кратки периоди, за да създадем лого, което да бъде на европейско ниво.

Получи се едно страхотно лого. Главната цел е средставата, които влагаме, да бъдат изразходвани добре. Помагаме на редица отбори от Първа, Втора, Трета, а дори и на тимове от окръжните групи.

Не е прецедент едно първенство да бъде кръстено на спонсор. Идеята е нашите средста да се разпределят между клубовете и за развитието на спорта", заяви Емил Кънев, маркетинг директор на Efbet.

Спонсорството е част от дългогодишната кампания на Efbet за подкрепа и развитие на българския спорт.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови