Павел Колев: Пожелах си Лудогорец да се падне на Левски (видео)

OFFNews 10 декември 2019 в 14:39 1557 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, че вярва в успеха срещу Лудогорец и очаква пълен стадион в 1/4-финалния сблъсък за Купата на България. 

Жребият днес отреди двата отбора да се срещнат на "Герена". "Сините" и разградчани ще се изправят един срещу друг на 3-ти, 4-ти или 5-ти март 2020 година. 

"Аз лично си пожелах именно Лудогорец за съперник, защото ако искаме да спечелим Купата, а именно такива са нашите амбиции, то трябва да се срещнем с водещите отбори.

Факторът домакинство ще е много важен за нас и се надявам да играем на националния празник 3 март. Това, разбира се, зависи от много неща", каза Колев.

Двата отбора ще се изправят едва за втори път един срещу друг за Купата на България. През сезон 2014/15 "сини" и "зелени" играха на 1/2-финалите. В тази фаза победителят се определя след две срещи.

В Разград двубоят завърши 0:0, а в София Левски спечели с 1:0 с гол на Антонио Аниете в продължението. Впоследствие столичани загубиха драматично финала от Черно море в Бургас след продължения.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови