Педофилът Джонсън се хвали в затвора: Спах с две телевизионни звезди

OFFNews 22 април 2017 в 11:04 3380 2

Весело го раздава в затвора бившият английски национал Адам Джонсън, който беше осъден на 6 години за педофилия. Левичарят имаше интимни ласки с 15-годишна съвсем доброволно, но съдиите не се впечатлиха. Той дори загуби обжалване преди броени седмици.

В клипчето, предоставено на "Сън" вчера, Адам признава пред съкилийници, че за толкова години в затвора е трябвало наистина за изнасили девойката. Днес лъснаха и други подробности от пералното помещение на панделата, записани с телефон.

Затворник очи към телевизора и пита Джонсън дали вярно е ч..л звездата от екрана. Халфът, стигнал до Манчестър Сити, отговаря положително. После любопитните затворници го питат дали през леглото му е минала и друга дама от екрана.

Джонсън се усмихва доволно и сочи, че въпросната ТВ звезда също е сред бройките му. На въпрос дали дамата "става", той отговаря утвърдително. "Бяхме заедно около два месеца", отговаря бившият национал на Англия.

"Сън" веднага се е свързал с една от дамите, чието име не се цитира. Тя обаче е категорична, че не е била интимна с прочутия затворник.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13507

2

Селебрити модел, мечтаното АЗ на всеки бедбой wannabe сопол.
В България с подобно досие ще е БОК, при това на свобода(или поне в някой брадър предаване)!!!
Още не е късно да го поканим за някой брадър предаване, а от БХК ще го предложат за Човек на годината(нищо че не е убиец).