Пената: При промени футболистите губят мислите си за кой отбор играят

OFFNews
10 декември 2019 в 12:21 | 779 |0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира няколко теми след изтеглянето на жребия за 1/4-финалите на турнира за Купата на България. Пената говори за предстоящия съперник Ботев Враца, задаващата се треньорска смяна в ЦСКА, както и предстоящия бараж за класиране на Евро 2020 срещу Унгария през март догодина.

“Няма доволен и недоволен от жребия. По-важното е самите футболисти да подобрят играта си и отношението. Някои вече са от 2-3 години в ЦСКА. Разбрали ли са, че играят в този клуб, или не са разбрали.

Ако не са разбрали, да се откажат от жребия, за да не участват сами. Нелек жребий. Когато се играе за купи - на четвъртфинали, полуфинали, всеки има амбиции. Ще бъде интересен мач, домакинството е предимство.

Всичко зависи от самите футболисти. Очаквахме всеки един отбор. Имаме да си връщаме на Лудогорец и Левски, както и те на нас. Феновете сигурно ще са по-малко.

Трябва да има промени в отбора. Но когато има промени, сигурно се губят мислите на самите футболисти за кой отбор играят. В пролетния полусезон трябва да има поне 20-30% от това, което показахме през първия полусезон.

По задължение трябва да има треньорска смяна, въпреки че съм минал по тези пътеки. Но когато няма добри резултати, кой е виновният? Нещо вътрешно има - не се изпълняват указания, задачи в тренировките. Щом там не вървят работите, то се вижда и в мачовете.

Националния отбор? Ако увеличим охраната, която преди седмица беше на националната база, и по-добрите игри, имаме право да бием Унгария. Никой не ни спира”, заяви Пенев след жребия.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !