Пената за закъснението на Каранга: Може да репетира за карнавала

OFFNews 13 януари 2018 в 10:41 6622 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев не остана никак изненадан от закъснението на голмайстора на “червените” Фернандо Каранга. В типичния си стил Пената посочи защо според него бразилецът се бави.

“Не трябва да забравяме, че в ЦСКА винаги е имало закъснения на чужденците. Не е минала подготовка, без някой да се забави дали със седмица, дали с десет дни. Навремето някои пътуваха с камили, други си губеха билетите...

Каранга може да е отишъл в Сао Пауло и оттам до Рио де Жанейро. Нали сега вървят репетициите за карнавала, може пък така да поддържа форма”, пошегува се великият треньор пред “Тема Спорт”.

“Каранга си има договор, а щом се коментира толкова усърдно закъснението му, значи феновете го ценят много. Отговор какво се случва с него, могат да дадат само президентът на клуба и хората около него.

Ние за една година дадохме силен тласък на Каранга, така че, ако се стигне до продажба, сумата трябва да е голяма. Сигурен съм, че началството знае какво да направи при тази ситуация и ще се справи”, допълни още почетният президент на “червените”.

“Още е рано да коментираме. Ще се оправят. Дано няма някой проблем, защото първенството за ЦСКА върви доста добре и ще е лошо, ако се случи някоя непредвидена раздяла. Но не ми се вярва. Ръководството има много опит в подобни ситуации и не вярвам да допусне неприятна изненада”, каза още легендарният защитник и треньор на ЦСКА.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови