Петър Хубчев: Чакаме четирима нови, аз ги одобрих (видео)

OFFNews 18 юни 2019 в 13:32 1046 0

Треньорът на Левски Петър Хубчев разкри, че "сините" чакат още трима или четирима футболисти в първите дни на лагера в Австрия.

26-кратните шампиони привлякоха черногорския вратар Милан Миятович и гръцкия защитник Янис Каргас, а сега под прицел са офанзивни играчи.

"Трансферите бяха планирани. От няколко дни се водят преговори не само с тези двама футболисти, а с четирима или петима. Като бройка, трудно мога да ви кажа колко още ще привлечем, но поне трима или четирима се надяваме да бъдат в лагера до няколко дни. Аз съм човекът, който одобри тези трансфери. За останалите всичко е въпрос на преговори. Понякога се получава, друг път - не. Следващите трансфери ще бъдат на офанзивни, но преговорите са трудни.

Николай Кръстев е решил да поеме по друг път. Искахме да го задържим, но той предяви други свои желания. В края на краищата, за мен е важно хората, които са тук, да са на 100 процента в клуба. Как ще стане разтрогването на договора, не мога да ви кажа. Знам само, че той пожела да започне на чисто. За Иван Горанов в детайли не мога да говоря. Търсим на този пост поне още един човек. Ако той все пак има желание да отиде другаде, не можем да го задържим", сподели Хубчев.

Относно новия спортен директор Ивайло Петков, специалистът каза: "Той е млад, амбициозен. Първите впечатления са, че свърши много работа за няколко дни. Оформи неща, които съпътстват трансферите".

По-късно днес Левски ще разбере и първия си съперник в Европа, но треньорът на "сините" не пожела да коментира потока.

"Погледнах ги, но не мога да ви кажа нищо повече. По-добре е да не говоря глупости", завърши Хубчев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови