Петър Хубчев гласи промени за Лига Европа

OFFNews 08 юли 2019 в 09:30 1159 0

Треньорът на Левски Петър Хубчев гласи Мар­тин Райнов за титуляр в центъра на отбраната срещу Ружомберок пише "Тема Спорт". Двубоят от пър­вия квалификационен кръг е в четвъртък, 11 юли, от 19:30 часа в Словакия.

Райнов, който номинално е дефанзивен полу­защитник, е оставил добри впечатления в наставника с действията си като последен в защитата. Той игра на този пост в последната контрола на Левски на лагера в Австрия -1:1 срещу швейцарския шам­пион Йънг Бойс.

Райнов се пред­стави на ниво и след срещата заслужи похвалите на треньо­ра. Хубчев тогава заяви, че Мартин прави малки грешки, но може да ги изчисти.

Голям гаф срещу швейцарци­те направи взетият през ля­тото Янис Каргас. Гръцкият централен защитник тогава върна слабо топката към вра­таря Миятович, и от тази ситуация Йънг Бойс изравни.

Каргас е доста рисков футбо­лист - направи дузпа срещу Зе­нит Санкт Петербург (0:1), а освен това получи червен кар­тон срещу германския четвъртодивизионен Тюркгюджю-Атаспор (0:4). Затова и титулярното му място е по­ставено под въпрос.

За парт­ньор на Райнов срещу Ружом­берок в отбрана ще се избира измежду Каргас и Нуно Рейш. Португалецът получи травма в бедрото в края на лагера в Австрия.

Възстановяването му обаче върви добре. Днес той ще започне да се нато­варва на пълни обороти. Със сигурност Рейш ще попадне в групата, която ще тръгне за Словакия. В последния момент ще се преценява дали той мо­же да започне срещата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови