Петър Курдов: Божидар Митрев стои като пикаеща крава

OFFNews 22 март 2018 в 11:48 6596 1

Легендата на Левски Петър Курдов коментира представянето на "сините" в загубеното дерби с ЦСКА. Бившият нападател се заяде с вратаря Божидар Митрев.

"Мачът беше на средно ниво. Нямаше никакви голови положения. За получения гол упреквам вратаря ни, който за пореден път доказа, че е посредствен вратар. Той не може, да ме прощава много, да стои като пикаеща крава, разкрачен на цяло стъпало в позиция под рамката на вратата.

Топката мина през няколко човека. Длъжен е да стои на пръсти, леко приведен напред, за да може да реагира и спаси положението. Елементарно е! След няколко рикошета стана гол. Недопустимо е. Пипаме с много меки ръкавички около Делио Роси.

С мои колеги сме играли на Запад. Там чужденците винаги са ни навирали в кучи задник. Ние, българите, като дойде някой чужденец като Делио Роси, му се кланяме. Какво като е Делио Роси?

Той заради неустойката си от 500 000 евро се задържа на поста. Взима една шапка пари. С бюджета и футболистите, които има Левски, и без Роси, клубът пак ще е на трето място", каза Курдов пред "България днес".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

1

Hissarion

22.03 2018 в 13:20

- С мои колеги сме играли на Запад.
- Машала, братчед!