Петър Занев остава капитан на ЦСКА, бъдещето на Николай Бодуров е неясно

OFFNews 09 септември 2019 в 09:37 1723 0

Петър Занев остава постоянен капитан на ЦСКА, пише "Тема спорт". Показателен за това е фактът, че в контролата с Поморие той носеше лентата, докато беше заедно на терена с Рубен Пинто.

В началото на сезона Занев бе трети в йерархията след Николай Бодуров и португалския халф. Пинто се завърна в игра след точно 50 дни извън терените. Той за последно игра при загубата с 1:3 от Черно море на "Армията". Оттогава дори не е попадал в групата на "червените".

През миналата седмица е имало разговор между полузащитника и Люпко Петрович, след който той е амнистиран. Все още не е ясно как ще се процедира с Николай Бодуров, но се очаква и той скоро да се завърне в игра.

Сръбският специалист отказва да коментира играта на защитника на "червените" в квалификацията между България и Англия, загубена от "трикольорите" с 0:4.

Бодуров започна като титуляр и това бе първи негов мач от август насам, когато бе отстранен от първия отбор на столичани.

"Не искам да говоря. Не работя в националния отбор, нямам право да коментирам, а и не искам. Мога да дам коментар само за моя отбор - за тренировките, за мачовете, но не и за селекцията ви", заяви Петрович пред "Тема спорт".

В последно време се появиха информации, че Бодуров може да бъде амнистиран и отново да играе за ЦСКА. Подобно нещо се случи с Рубен Пинто, който взе участие в контролата с Поморие.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови