Погба с буйна радост пред камерите след победата на Юнайтед (видео)

OFFNews 07 март 2019 в 14:11 1555 0

Суперзвездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба бе на върха на щастието след победата на "червените дяволи" над Пари Сен Жермен (3:1) в 1/8-финалите на Шампионската лига. Французинът прекъсна изказванията на съотборниците си Маркъс Рашфорд и Ромелу Лукаку пред медиите, за да сподели радостта си с тях.

Допреди няколко месеца Пол Погба искаше да си тръгне от Манчестър Юнайтед, но в момента изживява най-хубавите моменти от кариерата си в този отбор. Той бе наказан и пропусна реванша с ПСЖ.

Въпреки това манчестърци успяха да се класират за 1/4-финалите в турнира на богатите по изключително драматичен начин, след като вкараха третото скъпоценно попадение в 93-ата минута от дузпа и използването на ВАР.

Иначе французинът очевидно вече е повече от щастлив в клуба при мениджъра Оле Гунар Солскяер, а напоследък с представянето си показва, че се превръща в така желания лидер на "червените дяволи".

Самият специалист пък също бе изключително доволен и радостен от драматичния развой на срещата с парижани.

"Изключително съм доволен от мача, от победата и класирането. През цялата среща вярвах, че ще успеем и в крайна сметка го направихме. Отдавам заслуженото и на ПСЖ. Страхотен отбор.

Знаех, че трудно ще се надиграваме с французите и за това заложих на по-затворена тактика, като целта бе да сме в играта до последната минута. Така и стана. Не искам да коментирам дузпата, нито съдиите. Заслужена победа и класиране.

В момента съм мениджър на Юнайтед и ще продължа да се наслаждавам на тази ситуация. Изживяхме прекрасни моменти. Има още два-три месеца от договора ми и ще продължа да работя с усмивка", каза Солскяер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови