Появи се доказателство, че Симеон Славчев е бил искрен на "Герена"

OFFNews 23 декември 2019 в 11:42 2299 0

Новото попълнение на Левски Симеон Славчев беше представен на "Герена" вчера. Футболистът, който направи име в Литекс, преди да замине в чужбина, заяви при представянето си, че от малък е закърмен със синята идея и е израснал в Сектор "Б".

Националът добави също, че една от мечтите му е била да играе за любимия си клуб и винаги е искал да усети какво е да си на "Герена". Част от футболните фенове останаха изненадани от това признание и си решиха, че с тези той иска да се хареса на левскарската общност.

В социалните мрежи бяха разпространени стари интервюта на Славчев, в които говори за любовта си към Литекс и не споменава нищо за Левски. В отговор обаче беше разпространена снимка на 9-годишния Мони с шал и шапка на Левски. Фотосът е от зимата на 2002 година, когато "сините" се изправят срещу Щурм (Грац) в турнира за Купата на УЕФА.

Славчев е в сектор "Б", за да подкрепи любимия си отбор. Левски побеждава с 1:0 в редовното време и така изравнява общия резултат от мача. При дузпите обаче Станимир Стоилов и Данаил Бачков пропускат и столичаният гранд отпада.

Двубоят ще се запомни и с тоталната липса на организация по допуска на фенове, като много останаха извън стадиона макар да имаха билети, тъй като стюардите бяха допуснали стотици гратисчии и на трибуните с определените им места нямаше място дори по пътеките.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови