Полиция спаси базата на Локо от нощна атака на бесните фенове

Агитката иска незабавно разкарване на Крушарски и неговите пияндета, готова е да започне на чисто от селските групи

OFFNews 25 септември 2017 в 07:49 4370 0

Снимка bTV

Десетки полицаи и жандармеристи с кучета блокираха снощи квартала около пловдивския парк Лаута, научи bTV. Два часа след края на градското дерби между Ботев и Локо група от около стотина ултраси на "черно-белите" направи неуспешен опит да проникне в клубната база.

Бесните запалянковци  се опитаха да потърсят сметка на ръководството на клуба за срамната загуба с 0:3 от големия съперник. Привържениците видимо бяха употребили алкохол и само твърдата намеса на силите на реда предотврати по-сериозни инциденти.

В неутрализирането на ултрасите бяха използвани специални полицейски кучета за масови безредици. Не се съобщава за арестувани.

Самото дерби се игра без публика заради наказание на Ботев. Тепърва обаче напрежението се покачва.

Феновете на Лаута искат незабавно разкарване от клуба на Христо Крушарски и неговото обкръжение, което те наричат "пияндета". Както е известно, агитката не може да преживее прогонването на идола Мартин Камбуров и постоянните изцепки на Крушарски, който наричаше играчите "гейове" и как ли още не.

Те смятат, че бизнесменът от Говедарци е спуснат с парашут. Чуват се гласове дори за свободен Локо от селските групи, а не тази мъка в момента.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови