Полицията спаси фен на Левски от линч в Бургас (видео)

Два обръча пазят агитката от Израел преди Ботев - Бейтар

ОFFNews 20 юли 2017 в 18:01 3788 0

Снимка Стефан Марков

Сервитьорката Деси метна шалче на Ботев и заслужи огромен бакшиш

Страстите преди мача между Ботев и Бейтар в Бургас започват да се разгорещяват. Около 4000 фенове на пловдивчани отдавна пият бира по плажа под стадион "Лазур". На другия край пък са близо 1000 запалянковци от Израел.

Мъж с фланелка на Левски сътвори истинско безумие, съобщи "Пловдив дерби". Той влезе в една от кръчмите, в която са се настанили фенове на Ботев Пловдив.

След буквално секунди младежът започна да крещи „Помощ, помощ!“, а дошлите веднага полицаи го изведоха, но той вече беше гол до кръста. Намесата на полицията предизвика и спречкване между бултрасите и органите на реда, но всичко се размина без сериозни последствия.

Фен на "канарчетата" също бе отведен, но след като му бе направена справка и се доказа, че не е взел участие в инцидента, бе освободен. Неразумният фен на сините пък бе отведен с патрулка, предаде репортер на медията.

Полицията е оградила с два кордона феновете на Бейтар. Единият е от родни полицаи. Другият е съставен от цивилни агенти на Мосад, които са в Бургас от няколко дни.

Вероятно службите ще изземат около 70 билети от агитката на гостите, научи OFFNews. Те са за места в сектор "А", където ще има настанени запалянковци на Ботев. МВР няма да допусне подобно смесване. 

Агитки вече се засякоха в района на Морската гара. Българите се похвалиха в интернет с няколко пленени знамена. 

Срещата започва в 20,30 ч. наше време, първата среща в Израел завърши 1:1.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови