Попето: Бих работил с Хубчев в Левски

OFFNews 22 декември 2019 в 13:34 1458 0

Бившият капитан на българския национален отбор по футбол Ивелин Попов призна пред колегите от "Канал 3", че би работил в Левски под ръководството на треньора Петър Хубчев.

"Конкретно предложение към мен от български клуб не е имало. Обаждания, подпитвания - да. От водещите отбори - Левски, Лудогорец. Завръщане в Левски? С оглед това, което се случва в България на този етап не. Трябва да се промени отношението към треньорите.

По медиите пишат, че Хубчев е дефанзивен треньор. За мен не е дефанзивен треньор. Футболът много се промени. В България много малко хора разбират футбола. Хубчев е модерен треньор. Работи шест месеца. Този човек трябва да работи поне 4-5 години, за да построи отбора.

Героят от САЩ'94 е точният човек за Левски. На 100%. По-подходящ не виждам от него. С Хубчев бих работил в Левски. Сега вече си имам ангажименти с Ростов. С него бих работил винаги. Познавам го като треньор. Знам вижданията му. Това е един съвременен европейски треньор. В момента Левски има отбор. Не са зависими само от един човек. Класата ще дойде с труд. Ако имаш по-малко класа, ще компенсираш с борба, агресия", каза 32-годишният футболист.

Героят от САЩ'94 е точният човек за Левски. На 100%. По-подходящ не виждам от него. С Хубчев бих работил в Левски. Сега вече си имам ангажименти с Ростов. С него бих работил винаги. Познавам го като треньор. Знам вижданията му.

Това е един съвременен европейски треньор. В момента Левски има отбор. Не са зависими само от един човек. Класата ще дойде с труд. Ако имаш по-малко класа, ще компенсираш с борба, агресия", каза Попов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови