Празненствата за юбилея на ЦСКА на 5 май започват още от сутринта

OFFNews 30 март 2018 в 12:45 3602 0

От ЦСКА подготвят много изненади за феновете по случай 70-годишния юбилей на клуба на 5 май. Подробности за организацията бяха разкрити от спортния директор Пламен Марков на пресконференция.

На нея присъстваха и почетният президент Димитър Пенев, председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев, главният скаут на клуба Велизар Димитров и Кирил Десподов.

Спортният директор разкри, че празненствата ще започнат още в 10:00 часа сутринта в дома на футболния клуб - стадион "Българска армия".

"Празникът ще започне на "Армията" с разнообразни забавления, различни спортни клубове ще направят демонстрации, ще има терени за спортове и звезди на ЦСКА ще демонстрират своите умения.

Ще бъде организиран и мини-футболен турнир с участието на фенове, бивши състезатели и ветерани", каза Марков и призова феновете да си купуват билети за всички сектори, защото е предвидена хореография за целия стадион по предложение на привържениците.

От клуба представиха и екипа, с който ЦСКА ще изиграе мача срещу Лудогорец навръх рождения си ден. На 31 март в продажба ще бъдат пуснати 1948 юбилейни фланелки. Цената им е 35 лева. Те ще се продават във фен магазина на "Българска армия".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови