Представиха фотоалбума "70 години ЦСКА"

OFFNews | 16 април 2018 в 11:31 | 2709 |0

Днес в залата на стадион "Българска армия" бе официално представен фотоалбумът "70 години ЦСКА". Той бе представен от неговите автори Тодор Шабански, Бончук Андонов и Боян Бойчев. До тях бе и капитанът на "червените" Божидар Чорбаджийски.

Изданието е събрало уникални снимки, текстове и илюстрирани статистики с най-великите мигове, личности и постижения в летописа на клуба - както във футбола, така и в останалите близо 30 спорта, развивани в ЦСКА.

В залата присъстваха едни от най-изявените състезатели на различните спортни клубове на ЦСКА, чийто успехи са влезли в историята на "червените", сред които Таня Богомилова, Димитър Пенев, Аспарух Никодимов, Валентин Йорданов и други.

"Всеки привърженик може да се гордее с този фотоалбум. Ние открихме нови и нови доказателства защо ЦСКА е велик клуб и на национално, и на международно ниво. ЦСКА е дал 1/3 от олимпийските шампиони на България. ЦСКА съпоставен дори с големи нации може да бъде горд с класирането на олимпиади.

Този фотоалбум е историята на ЦСКА, а бъдещето са всички, които носят екипа на клуба в момента. В книгата има специална глава само за първите донесли големи дебютни успехи за България в световния спорт", споделиха авторите.

"Радвам се много, че ЦСКА е една огромна марка и аз не съм изневерила на нея. Да бъдем горди, че това съществува. Нядавам се, че на инат на всички ЦСКА ще просъществува и ще бъде на върха", каза Таня Богомилова.

"Поздравявам издателите на тази книга. Желая на всички наши спортове успех. Видяхте, че ЦСКА вдигна глава", сподели легендарният Димитър Пенев

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !