Президентът на ПСЖ форсира трансфера на Неймар

OFFnews 13 август 2019 в 18:20 2332 0

Президентът на Пари Сен Жермен Насер ал Хелайфи е дал указания към спортния директор Леонардо да продаде Неймар до края на деня пише вестник "Спорт". Още сутринта във френската столица пристигна делегация от Барселона, за да преговаря за привличането на бразилския нападател на "Камп Ноу". За момента все още няма развитие, но е все по-вероятно двете страни да намерят компромисно решение и Неймар отново да облече екипа на каталунците.

Пари Сен Жермен бе поставил цена от 300 милиона евро на Неймар, но е ясно, че от Барса няма да извадят такава сума. Последната оферта на испанците е на стойност 80 милиона евро плюс Филипе Коутиньо.

Преговорите продължават, но е все по-вероятно от ПСЖ да приемат офертата на Барса. За всички вече е ясно, че Неймар няма бъдеще на "Парк де Пренс". Той бе бурно освиркван от феновете по време на първия мач за сезона в Лига 1 срещу Ним (3:0), а освен това имаше и много транспаранти с надписи "Неймар, махай се!". Бразилецът не тренира с останалите си съотборници в последните дни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови