Проблеми мъчат петима футболисти на ЦСКА

OFFNews 01 юли 2019 в 08:24 1353 0

Петима футболисти на ЦСКА пропуснаха спаринга с Шахтьор Донецк поради най-различни оплаквания, пише "Тема Спорт". В контролата с украинския гранд уча­стие не взеха капитанът Нико­лай Бодуров, Жанио Бикел, Ра­фаел Енрике и младият вратар Илия Шаламанов, а още от ми­налия сезон контузия лекува десния бек Иван Турицов. Той ще започне пълноценни трени­ровки през следващата седми­ца.

Бодуров е получил възпале­ние на ухото. Крилото Енрике изправи на нокти треньорския щаб, защото получи травма, но от лекарския щаб успокоиха, че тя не се очертава да е се­риозна.

Все пак бразилецът ще премине допълнителни прегле­ди в местна клиника, за да се види какво точно е състояние­то му. Възможно е той дори да играе в последната контрола в Австрия, която е в сряда от 19:30 часа срещу местния шам­пион Ред Бул Залцбург.

Отсъ­ствието на Бодуров и Енрике се почувства срещу Шахтьор. Първият е най-опитният в тима и придава стабилност на отбраната, а пробивите на бразилеца по крилото липсва­ха.

Втора контрола подред пропусна Жанио Бикел. Полуза­щитникът не игра срещу укра­инците поради настинка, а преди това не взе участие и в срещата с Ференцварош.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови