Прогнозите на Желю Станков за дербитата на Европа

OFFNews 22 април 2017 в 16:55 2865 0

Колегата от "Тема спорт" Желю Станков е един от водещите експертите във футболните залози. OFFNews потърси мнението му в съботния ден и той се хвърли в най-дълбоките води - двете големи дербита на Европа тази вечер.

Челси - Тотнъм Гол/Гол (1.78)

Единственият аргумент против тази прогноза е, че след като се замислиш, наистина изглежда много вероятно двата отбора да си отбележат поне по един гол. Ако погледнем само Тотнъм - играят някакъв особен развлекателен футбол, при който правят поне по 4 чисти голови положения от началото на сезона във всеки мач. И обикновено бележат доста, като в същото време не особено убедителната защита им е запазена марка. Челси е способен да наложи своята воля също така срещу всеки съперник, но с Тотнъм ще се наложи сините да внимават повече от обичайното. И двата тима разполагат с дрибльори и стрелци от най-високо ниво.

Спортинг - Бенфика 2 (2.60)

С всички условности и опасности, касаещи всяко едно дерби, си заслужава да се търси знак 2, тъй като при градските съперници домакинството е все по-избледняващ фактор. Бенфика на практика ще подпечата шампионската си титла при победа на стадиона на Спортинг. През миналата година и двата мача бяха спечелени от червения тим на Лисабон. Можете да пробвате и голове в двете врати, но на по-ниска ставка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови