Публикация на Десподов разбуни духовете в Италия

OFFnews 20 август 2019 в 11:51 3047 0

Крилото на Каляри Кирил Десподов разбуни духовете в Италия със своя публикация в Инстаграм. Българинът написа: "Днес може да нямаш пари, а утре да имаш. Днес може да нямаш работа, а утре да имаш. Но днес нямаш ли чест и утре няма да имаш".

Не е ясно точно какъв е поводът Десподов да напише тези думи в своя профил. Според италианската медия centotrentuno.com, това е демонстрация от страна на българина, който отказва да бъде даден под наем в Серия "Б" през новия сезон.

Десподов бе привлечен в Каляри от ЦСКА в края на януари срещу 4 млн. евро и подписа договор със сардинци за четири години и половина. Футболист №1 на България за 2018 година обаче не успя да се наложи в състава заради контузиите, които го преследваха и сега от клуба смятат да го пратят да се обиграва под наем. Проблемът е, че интерес към него има от отбори от втория ешелон в Италия, а Кирил не желае де играе там.

Именно поради тази причина от италианската медия са решили, че публикацията на Десподов е сигнал за бунт от негова страна срещу решението на шефовете. Българинът пусна публикацията в дните, след като не попадна в групата за първия официален мач срещу Киево в събота за Купата на Италия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови