Рахийм Стърлинг защити Джо Гомес от освиркванията

OFFNews 15 ноември 2019 в 14:19 1770 0

Нападателят на Манчестър Сити и английския национален отбор Рахийм Стърлинг защити Джо Гомес, който снощи бе освиркван от част от феновете на стадион "Уембли" по време на евроквалификацията между "трите лъва" и Черна гора (7:0).

Припомняме, че двамата се скараха сериозно в понеделник като едва не се сбиха заради което футболистът на "гражданите" бе изваден от тима за сблъсъка с балканците.

Въпреки че играчите на Сити и Ливърпул изясниха отношенията си, някои от привържениците явно смятаха, че футболистът на мърсисайдци е виновен за скандала.

"На всички фенове на Англия искам да кажа, че желанието ми бе да оставим тези неща в миналото, но сега ще трябва да говоря отново.

Трудно ми бе да видя как мой съотборник бе освиркван за нещо, заради което аз бях виновен. Джо не е направил нищо нередно и не мога да приема такова отношение, особено след като той работи страшно усърдно на тренировките.

Приемам пълната отговорност и последствията от случилото се и смятам, че това е нещо, което трябва да кажа" написа Стърлинг в официалния си профил в социалната мрежа Туитър.

Селекционерът Гарет Саутейт също осъди поведенията на част от феновете като обяви, че Гомес не е виновен за нищо, но за пореден път изтъкна, че в отбора всички са единни и между играчите няма проблеми.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови