Ръководството на Левски преговаря с нежеланите

OFFNews 10 май 2019 в 10:53 1396 0

Ръководството на Левски вече води преговори с играчите, на които няма да се разчита през следващия сезон. На тях ще им бъдат предложени различни варианти, при които да се стигне до раздяла, съобщава "Тема спорт".

В списъка с нежелани попада и френския халф Антони Белмонт, който вече е бил уведомен. Неговият договор е до края на следващия сезон, но няма изгледи да го изпълни. Белмонт пристигна на "Герена" през лятото на 2017 година по настояване на тогавашния треньор Делио Роси. За последно той взе участие при победата над Черно море на “Тича” с 1:0.

От Левски ще опитат да се разделят с румънския нападател Серджиу Буш, както и двамата френски защитници Луи Нганиони и Седрик Унтонджи. Пред напускане е и бразилския нападател Луан Виана, който през пролетта премина в Царско село и изглежда доволен там.

Сините се надяват да получат пари за преотстъпените в Румъния Ривалдиньо и Филипе Нашименто. В същото време се водят и разговори за намаляване на заплатите на маст от играчите, като в списъкът попадат имена като Паулиньо, Давиде Мариани и Холмар Ейолфсон. Изпълнителният директор Павел Колев съобщи, че е оптимист за изхода на разговорите, като изтъкна жеста на Мариани да се откаже от 75 000 евро бонус за брой изиграни мачове.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови